RESTAURACIÓ D'UNA BICICLETA ORBEA



També ens atrevim amb coses diferents, res a veure amb mobles, lampares etc.
En aquesta ocasió, la nostra darrera restauració  ha estat una bicicleta de la marca Orbea, probablement dels anys 60.
Tot un repte, ja que la vam desmuntar tota completament ,vam fer cromar les peces, i pintar el quadre i la forquilla.
Un trencaclosques a l’hora de tornar-la a muntar.
Amb paciència, molts croquis i fotografies ho vam aconseguir, però sobre tot amb l’ajuda inestimable d'en Jordi, un bon amic i propietari de Bicicletes Pirineu de  Ripoll. Ens va proveir de recanvis i amb la seva experiència vam acabar aconseguint acabar-la.
Tant el seient com els punys, com els pedals els vam conservar els originals. Pràcticament tot és original, menys alguns cargols, els pneumàtics i els radis, que per cert va ser un galimaties muntar-los :) 



Aquí nos atrevemos con todo!!! :)
A parte de muebles, lámparas etc, en esta ocasión nos liamos la manta a la cabeza y nos pusimos con una bicicleta Orbea, probablemente de los años 60.
Fue todo un reto....desmontarla por completo. Hicimos cromar los metales y pintar le cuadro y la horquilla. conservamos prácticamente todas las piezas originales a excepción de los neumáticos, los radios y algunos tornillos.
La cosa se complicó a la hora del montaje, pero gracias a croquis que hicimos, fotografías y sobre todo la inestimable ayuda de nuestro gran amigo Jordi, propietario de Bicicletes Pirineu de Ripoll que terminamos con éxito el trabajo. Sus consejos fueron valiosísimos y también nos proveyó de los recambios que nos hacían falta.













































 


























 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...