De nou per aquí! Per fiii


Aixxx tenim el blog una mica MOLT oblidat i la veritat es que us mereixeu una disculpa!!!
Aquesta primavera hem estat bastant desbordades, la salut no ens ha acompanyat i la feina ens ha tombat :) amb encàrrecs pendents i encàrrecs nous han fet que el blog quedi en segon terme.
L'hem mirat de suplir com hem pogut amb les entrades a l'Istagram que són rapidíssimes de fer i esperem que per aquest foradet del blog on diu instagram hi hagueu fet cap.

Esperem que aquest estiu ens doni una mica d'aire i poguem omplir les pàgines de fotos de coses boniques i feines fetes de manera regular. Així podreu veure les feines amb les que treballem i les que fan els nostres alumnes, una bona font d'idees que esperem que us engresqui!!!

Avui farem una mica de tot, racons de la botiga amb nous productes i algunes de les últimes feines del taller.


Tenemos aquí  el blog un poquitín olvidado y os pedimos disculpas, la salud y muchos encargos nos han colapsado y el blog ha sido el primero en sufrir nuestro abandono...esperamos que este verano nos ayude a remontar encargos y a liberarnos para contaros y ensenyaros todo lo último en la tienda y en el taller.
También comentaros que nos hemos vuelto instagramers! :) nos ha sido quizás la manera mas fácil y rapida de ensenyaros las novedades...así que podeis encontarnos con el nombre de lantiga
 
Aquí va pues este post con un poco de todo, trabajos de alumnos, encargos de taller y fotos de objetos y rincones bonitos de la tienda para que cojais ideas y os inspiréis!!! feliz verano!




Us ensenyem primer aquest moble tant preciós de calaixos, que estava fet una coca, vell i de color marró fosc.
Li hem donat un aire actual amb efectes decapats de diferents colors que ha encantat a les propietàries i ah! el podeu veure lluïr perquè està al bar/restaurant ca la Paquita de Campdevànol.




 Taula de centre feta amb palers, ens n'han demanat moltes vegades i per fin n'hem fet una, la teniu disponible a la botiga on l'hem decorada una mica






Aquí tenim unes precioses cadires, que una alumna del taller ha pintat i ha tapissat en dos estampats diferents però que queden molt ben aconjuntats





Raconet de la botiga amb una taula quadrada amb dos calaixos i efecte veladura i que hem decorat amb tons beixos, blancs i un punt de negre. I les caixes de fruita, algunes pintades i altres només netes. N'hem venut moltes i encara ens en queden algunes. Tot el que veieu a la venda!







Necessers i moneders nous que hem entrat aquesta primavera, els florals amb roba de lli preciosa són de Sarasak i els moneders de cordill són de Cuadecuc.
És fantàstic poder vendre cosetes d'amigues que han decidit fer un cop de cap i crear i crear preciositats!!







Aquí els nostres nous porta espelma! Fets per nosaltres al taller, únics, tots amb estampats diferents. Aquí els veieu individuals, però els fem dobles, triples i fins hi tot de set espelmes. Properament us en farem més fotos!




I acabem el post d'avui amb una foto de l'aparador d'aquesta setmana amb un conjunt de cadires i taula de jardí antigues amb un estil!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...