ONE LOVELY BLOG AWARD





Estem mooolt agraïdes i contentes de que les noies del taller de restauració Lila, la Laura i la Lisa hagin pensat en nosaltres per concedir-nos aquest premi de blogs. Dues noies enamorades de la restauració...-entenem perfectament el seu amor-...que ens transmeten el seu saber a traves de la publicació del seu blog. No deixeu de visitar-lo...US ENCANTARÀ!!!

Sembla ser que hem de parlar una mica de nosaltres, en concret 7 cosetes....uf què difícil!! Ens costa bastant parlar de nosaltres mateixes però farem un petit esforç.

Potser ho resumirem una mica

Ens encanta aquest món, la restauració, la decoració, els reptes que suposa i sobre tot quan aconsegueixes sortir airós de les feines més difícils o complicades, la satisfacció que dóna. És la nostra feina i estem molt agraïdes de poder fer-la i dedicar-nos a això.

Anem molt enfeinades, entre els cursos... la botiga.... els encàrrecs , que no ens cansem de repetir que són molts tot i els temps difícils que corren i ....no ens oblidem de  les nostres obligacions familiars i personals....tot plegat no ens deixa gaire temps lliure i de vegades ens treu temps per passar-lo al blog...... Aquí us demanem disculpes!

Aprenem molt en cada feina que fem, sembla mentida que sent la mateixa feina hi hagin tants reptes diferents...no deixa temps a l’avorriment i la rutina...tret de les hores que passem decapant... ha ha ha!!!

I ara pensem que els blogs que també es mereixen el premi són TOTS però ja hem vist que n'haurem de triar 11:

Enhorabona a tots i gràcies de nou a les noies del Lila!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...