UN WEEK-END À BRUXELLES




Nous dédions ce post aux assistantes de l'équipe Institutionnel du SJ de la Commission Européenne.



Aquest cap de setmana hem fet una petita escapada a Bruxelles, una ciutat que té cops amagats. Acompanyats de la millor cicerone ens hem perdut per racons preciosos de la ciutat, hem visitat el Museu Magritte, hem begut la millor cervesa a Chez Moeder Lambic, just al darrera del ajuntament de Saint Gilles, a la Rue de Savoie, i hem degustat la millor pizza (per què no?) a Mamma Roma.

...I no podia faltar la visita de rigor a la Grand Place, que per aquestes dates a les nits,  sempre es vesteix de llum, color i música.

A bientôt!!! Beaucoup de baisers!!!

Este fin de semana visitamos Bruselas, una ciudad de sorpresas escondidas. Acompañados de la mejor cicerone nos hemos perdido por rincones maravillosos, hemos visitado el Museo Magritte, hemos bebido la mejor cerveza en Chez Moeder Lambic, justo detrás del ayuntamiento de S.Gilles, y hemos comido pizzas deliciosas en el mejor sitio de la ciudad Mamma Roma.
...Y no podia faltar la visita de rigor a la  Grand Place que en estas fechas se viste por las noches de luz música y color.




LA CIUTAT ALS NOSTRES PEUS



LE BOIS DE LA CAMBRE



LE BOIS DE LA CAMBRE



LE BOIS DE LA CAMBRE



AVENUE LOUISE



LE SABLON, RUE DE LA RÉGENCE



COUDENBERG



EL MUSEU MAGRITTE



UN DESCANS AL CAFÈ DEL MUSEU



LE MONT DES ARTS



LES ÉTANGS D'IXELLES



LES ÉTANGS D'IXELLES



....MMMMM.... SENSE PARAULES!!



LA GRAND PLACE



LA GRAND PLACE



L'AJUNTAMENT DE SAINT GILLES (DARRERA)



LA MAMMA ROMA A LA Z. UNIVERSITÀRIA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...