QUERALBS



Aquest cap de setmana hem estat a Queralbs.
Un preciós poble de la Comarca del Ripollès (la nostra) envoltat de les majestuoses muntanyes del Pirineu, a mig camí del Santuari de Núria, tant si hi pugeu amb el tren cremallera com si hi aneu amb cotxe.
Els propietaris del restaurant, antigament la  Fonda Ca la Mari, un dels més antics d’aquest indret, ens van demanar que els hi decoréssim uns panells de fusta per dissimular uns petits defectes de la paret del  menjador.
Aquest és el resultat.
Esperem que hi aneu , i ens digueu que us sembla, i sobretot no deixeu de visitar a la Pilar i en Jaume, propietaris d’aquest restaurant. Gent encantadora que de ben segur us rebràn amb els braços oberts.



Este fín de semana estuvimos en Queralbs, un precioso pueblecito en el Pirineo Catalán, en la Comarca del Ripollés.
Se encuentra a medio camino del Santuario de Núria.
Los propietarios del restaurante, antigua fonda, Ca la Mari, nos pidieron que hiciesemos unos paneles de madera decorados para disimular unos pequeños defectos de la pared del comedor.
Esperamos que os guste el resultado. No dejéis de ir a verlo in situ, y sobre todo saludar a sus propietarios Pilar y Jaume, personas encantadoras que os van a recibir con los brazos abiertos.





































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...